Jakt og Fjellsport
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Produkter fra UnderNull

Vi i underNull.no liker ikke at folk fryser.

Skuldrene trekkes opp mot ørene, armene holdes tett inntil kroppen og søker etter varme, fingrene føles som stive istapper og føttene har mistet kontakten med resten av kroppen. Tankene stopper opp fordi du klarer ikke tenke på annet enn at du fryser.

Det er en del dager under null grader i landet vårt. Kalde, gnistrende, flotte dager som kan gi deg eventyrlige opplevelser ute i naturen, eller en fin start på dagen om du bare skal gå den vanlige veien til jobb eller skole. Nesen kan bli litt kald og kinnene røde, men det gjør ingenting hvis du er smart og har ull under, innerst mot kroppen. Og så føttene da. De stakkars små helt nederst mot den kalde bakken som så ofte må gå i trange, «fine» sko med bare en tynn juksepels på kanten for å se varme ut. De fortjener bedre arbeidsmiljø, synes du ikke?

I mange år nå har vi sendt ut varme sko og klær til fornøyde kunder i Norge og til mange andre land. Både på Jan Mayen, i Antarktis og i Alaska går det folk rundt i Nesnalobber nettopp fordi de ikke vil fryse på føttene.

Nesnalobben er en god, gammel traver som mange kjenner fra det ble startet produksjon i Nesna midt på 1950-tallet. I dag ligger produksjonen i Estland. Etter hvert fikk vi lyst til å designe egne modeller av sko i ullfilt, og både Røroslabben og Femundlabben så dagens lys på tegnebordet i Ålen i 2012.

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke